Gratis fragt over 750,- | Hurtig levering (1-2 hverdage) | Gratis ombytning Gratis fragt over 750,- | Hurtig levering (1-2 hverdage) | Gratis ombytning

KOLLEKTIONER

Autumn/Winter 21

 

Med Autumn 21 fokuserer vi på et tidsløst design og produkter der er langtidsholdbare i både snit, design, farver og kvalitetsvalg. Vi ønsker at lave produkter der holder året rundt, og så ligger det os meget på sinde at vores design skal være behagelige og lækre at gå i. I efterårskollektionen har vi smukke lette kjoler i lækre kvaliteter i forskellige viskose mix og bomulds poplin med masser af stretch. Bluserne er smukke og feminine i behagelige snit og kvaliteter.

I denne sæson har vi meget fokus på ærmer og har lavet en del design med et puf-lignende snit, hvor de fleste ærmer afsluttes med en lille elastikkant så ærmet kan hænge løst eller trækkes op.

Vores strik er bygget op om 3 forskellige kvaliteter. Bambus rib som er bæredygtigt, bomuld/kashmir rib som emmer af lækkerhed og en langhåret alpaka/uld mix i de fineste farver. Vi har satset meget på ribstrik, da det er tidsløst og kan bruges året rundt. Derudover passer ribstrik perfekt til vores smukke Cille Blazer som er lavet en i en grov vævning i et oversize look, som både kan fungere som blazer, men også som jakke ud over en strik.

Vi har også påbegyndt opbygningen af LA RŌUGE Basis, da vi selv elsker basis i lækre kvaliteter. Denne gang har vi to par bukser med i en tung lækker kvalitet der falder flot, samt to langærmede t-shirt i den lækreste basis, men luksuskvalitet. Dette er kun begyndelsen og vi håber på at komme med meget mere lækker basis i fremtiden.

Vores valg af efterårsfarver er lækre og tidsløse med mørk navy, sort, mørk brun, oliven, samt masser af camel, off-white og sand. Vi hylder de lyse farver, da de skaber lys og luft i den mørke, men hyggelige tid vi går i møde.

Malene // LA RŌUGE

Spring/Summer 21

ss21 kollektion

LA RŌUGE er feminine snit, der hylder personligheden og kroppen i et afslappet og uhøjtidelig look. LA RŌUGE kombinere enkle designs, rene kvaliteter og et højt niveau af finish. Essensen er lækre materialer, pasformer og farver man aldrig bliver træt af.

Spring/Summer 2021 er et miks af florlette kjoler, tunge kaftan lignende kjortler, skræddersyede og velsiddende skjorter i både klassisk snit i bomulds poplin men også lette og løstsiddende viscose skjorter der styles perfekt med de matchende loose fit bukser, eller de sporty nylon pants. Kollektionen er toppet med T-shirts i kraftig bomuld, der falder tungt og blødt samt de skønneste versioner af blødt og cozy strik i de skønneste modeller, som passer perfekt til de kølige sommeraftner, eller til at give varme i de kolde forårsmåneder.