Gratis fragt over 750,- | Hurtig levering (1-2 hverdage) | Gratis ombytning Gratis fragt over 750,- | Hurtig levering (1-2 hverdage) | Gratis ombytning

OM LA ROUGE

NAVNET

LA RŌUGE betyder "den røde" og henviser til den moderne og modebevidste rødstrømpe, Malene Bundgaard Lassen, som står bag brandet. Hos LA RŌUGE brænder vi for at skabe mening, fordi alle mennesker fortjener de samme rettigheder og muligheder, uanset køn, alder, hud- eller hårfarve. Derfor lavede vi en capsule-kollektion i samarbejde med Rebecca Laudrup, hvor alt overskud fra vores salgskanaler blev doneret til Mødrehjælpen. Dette kreative og solidariske initiativ har givet os muligheden for at støtte og styrke kvinder i sårbare situationer.

Se kollektionen her: LA RŌUGE x Mødrehjælpen

HISTORIEN

I 2020 blev ideen om LA RŌUGE skabt af Malene Bundgaard Lassen. Som en reaktion på en hastigt foranderlig verden, markerer Malene med LA RŌUGE en ny begyndelse. En begyndelse, der opfordrer til nye måder at agere på inden for modebranchen.

LA RŌUGE udfordrer status quo og stiller spørgsmål ved de processer i modebranchen, der ofte er belastende for jordens ressourcer. Sælgere fra hele verden bliver fløjet frem og tilbage til salgs- og kollektionsmøder, mens produkterne mister deres nyhedsværdi. Overproduktion og smid-væk kultur har længe præget branchen, og selvom vi ikke kan revolutionere den, vil vi gerne gøre et forsøg.

"Ordentlighed" er vores mantra hos LA RŌUGE - vi tror på et respektfuldt, givende og langsigtet samarbejde med såvel kunder som leverandører.

LA RŌUGE tror på tidsløshed – med tidløse snit, design og farvevalg skaber vi tøj, der kan bruges sæson efter sæson. Vores produkter er designet til at være behagelige og anvendelige til alle lejligheder. Kort sagt, vi designer med hjertet og skaber det, vi selv elsker.
Vi respekterer vores planet og bestræber os på at handle bevidst og ansvarligt i alt, hvad vi gør. Hos LA RŌUGE kan du handle med god samvittighed, velvidende at vi tager bæredygtighed alvorligt.

FILOSOFIEN

LA RŌUGE er drevet af en passion for ansvarlig mode og et hjerte, der slår for enkle designs, rene kvaliteter og en fremragende finish i alt, hvad vi skaber. Dette gælder for vores strik, bluser, kjoler, t-shirts, nederdele, skjorter, bukser og alle andre produkter. Hos LA RŌUGE går vi aldrig på kompromis og gør alt for at forblive tro mod vores principper.

KENDETEGN

- Feminin styrke
- Tidløst, moderne design
- Klassisk med kant
- Omhyggelig finish
- Lækre kvaliteter
- Bæredygtig ansvarlighed