🤍 FRI FRAGT I RESTEN AF APRIL 🤍 🤍 FRI FRAGT I RESTEN AF APRIL 🤍

OM LA ROUGE

Historien

I 2020, under corona-pandemien, blev ideen om LA RŌUGE født af Malene Lassen. Som en reaktion på en verden i hastig forandring, markerer Malene med LA RŌUGE en ny begyndelse. En begyndelse, der kalder på nye måder at agere på i modebranchen.

LA RŌUGE udfordrer status quo og gør op med, at kollektioner typisk er halve og hele år undervejs. Samtidigt stilles spørgsmålstegn ved processerne, som oftest er krævende for jordens ressourcer. Sælgere fra hele verden bliver fløjet frem og tilbage til salgs- og kollektionsmøder – alt imens produkterne, mister nyhedsværdi.

LA RŌUGE tror på tidsløshed - tidsløst snit, design og farvevalg som gerne må være langtidsholdbart og kan bruges sæson efter sæson. Produkterne skal være behagelige og anvendelige til alle lejligheder - kort sagt, så designer vi med hjertet og dét vi selv elsker.

Ingen kender morgendagen og behovet for at kunne reagere på hastigt foranderlige tendenser er i dag større end nogensinde. Vi tror på expres- tankegangen og vi tror på, at digitaliseringen kan hjælpe os på vej. Ambitionen med LA RŌUGE er, at der aldrig må gå mere end 2-3 måneder fra en designidé fødes til de færdige styles lander i butikken. På den måde kan vi levere aktuelle produkter til butikkerne, som de har brug for lige nu og samtidig sørge for, at butikkerne kan købe ind uden risiko og nøjes med kun at købe det, de mangler. Der kan altså handles med god samvittighed og med viden om, at LA RŌUGE forholder sig ansvarligt til bæredygtighed.

LA RŌUGE støtter op om brugen af ”dead-stock” materialer og tænker reststoffer fra tidligere produktioner ind i nye styles. Samtidigt arbejder vi på et upcycling-projekt med vores indiske leverandør. Vores reststoffer doneres til indiske kvinder, som blandt andet syr stofposer, hårelastikker og mundbind af vores reststof. På den måde undgår vi spildstoffer og hjælper samtidig indiske kvinder med at komme i arbejde og tjene deres egen løn – et projekt, der ligger Malenes hjerte meget nært.

Filosofien

LA RŌUGE er drevet af en passion for ansvarlig mode og et hjerte, der banker for enkle designs, rene kvaliteter og et højt niveau af finish i alt. Det gælder for alt, hvad vi laver; strik, bluser, kjoler, t-shirts, nederdele, skjorter, bukser og alt andet. LA RŌUGE står for kompromisløshed, og vi gør alt for at være tro mod vores principper.

Kendetegn

– ​Feminin styrke
– Tidløst moderne design
– Klassisk med kant
– Omhyggelig finish
– Lækre kvaliteter
– Bæredygtig ansvarlighed

Navnet

LA RŌUGE betyder “den røde” og refererer til den moderne og modebevidste rødstrømpe, Malene Bundgaard Lassen, der står bag brandet. Malene kæmper for kvinders rettigheder – og handler gerne på kvinders vegne. Gennem LA RŌUGE donerer hun blandt andet reststoffer til en indisk leverandør, der sørger for, at indiske kvinder kommer i arbejde og tjener en løn, så de kan klare sig selv.